webinar-gratuit-retreat-relatii-constiente-1-septembrie-2021

Om minunat, vino să ne cunoști! 

🎙 LIVE TALK 2, M𝑖𝑒𝑟𝑐𝑢𝑟𝑖 1 𝑠𝑒𝑝𝑡𝑒𝑚𝑏𝑟𝑖𝑒, 𝑜𝑟𝑎 20:00
 
 
Te invit la Webinarul 2 în care ne vei cunoaște pe noi, o parte din facilitatorii care vom fi în Retreat-ul RELAȚII CONȘTIENTE din 9-12 septembrie.
 
Vom aborda pe scurt temele pe care fiecare le va aduce în retreat, precum:
 
✨  Cum transformăm relațiile noastre în Relații extraordinare, prin comunicare nonviolentă, mindfulness și Integration Game ~ cu Daniela Doru, Mindfulness Coach, Facilitator Integration Game, Facilitator Comunicare NonViolentă. 
 
✨  Cum să lucrezi cu energia și să aduci mai multă prezență și conștiență în viața de zi cu zi și în relații, prin QiGong și Taiji ~ cu Ramona Venturini, Instructor QiGong si Taiji, cu o practică personală de peste 20 de ani și instructor în cadrul Fundației  Române de Qigong din anul 2009.
 
✨  Sunetul viu al bolurilor tibetane, cum ne încântă simțurile și ne apropie de bucuria de a fi  ~ cu  Preda Cosmin “Omkara”. Cosmin studiează sunetele și frecvențele de peste 20 de ani. 
 
✨  Beneficiile practicii yoga pentru a te conecta mai profund cu tine, cu al tău corp, gânduri și simțiri și a redescoperi libertatea ființei tale ~ cu Bia Sârghie, instructor yoga, inginer.
 
✨  Special guest: Iunia Pașca, co-creatoarea jocului transformațional Integration game.
 
și, după cum știi bine, tema mea preferată,
 
✨  Hrana noastră zilnică ~ fizică, emoțională și spirituală ~ cu mine, Adelina Roșu, nutriționist holistic.
 

Cum participi la întâlnirea de miercuri?  

Tot ce trebuie să faci este
🔷  să te înscrii la eveniment aici, sau
🔷  cu un email la adresa adelina@nutritieconstienta.ro
🔷  și să ai descărcată aplicația Zoom pe desktop, tabletă sau telefonul mobil prin care te conectezi. 
 
Vei primi pe email link-ul de participare.
 
🎙 Vom transmite și LIVE pe pagina de Facebook, Nutriție Conștientă. 
 
Dragă Om, care îți dorești să explorezi mai mult fiecare temă de mai sus, te așteptăm cu drag!

Și acum invitația mea este să descoperi mai multe despre oamenii  care îți vor oferi din energia și pasiunea lor: Sunt un om curios și bucuros să fac parte din aceasta aventură numită existență.  Am învățat că viața poate fi un loc fantastic, de explorat cu toate simțurile. 

Astfel am dus misiunea de nutritionist dietetician la nivelul de terapeut holistic, din  dorința de a împărtăși cu tine concluzia la care am ajuns după toate călătoriile  inițiatice și explorările prin intermediul simțurilor. 

Pentru a trăi cu adevărat această experiență, te invit să ne cunoaștem și să ne  bucurăm cu adevărat de tipurile de hrană pe care le accesăm zilnic, de  momentul prezent și de minunea de a fi! 

Te invit la schimbare, la conștientizare, la conectare. Ești aici și îți mulțumesc. 

Adelina Roșu, Nutriționist Holistic

Daniela Doru

 

Un om care învață continuu să iubească experiențele vieții. Sunt “un fulg de  Univers” și conectarea cu celelalte ființe de la suflet la suflet este o parte esențială a vieții mele.  

Am urmat de-a lungul vieții diverse școli și cursuri, și continui să studiez constant. 

Doar că, acum, aleg să învăț cu inima pentru a-mi cultiva mintea.  Lucrez în educație formală și nonformală de mai mulți ani și în acest context am  descoperit oameni și am trăit experiențe care m-au îmbogățit enorm. Din acest  spațiu ofer mai departe contexte de explorare și transformare interioară prin  workshopurile de grup sau sesiuni individuale.

Daniela Doru, Mindfulness Coach, Facilitator Integration Game, Facilitator Comunicare NonViolentă 

 

 

 

 

Practic Qigong și Taiji de peste 20 de ani și sunt instructor în cadrul Fundației  Române de Qigong din anul 2009.  

Qigong reprezintă  tehnicile de lucru cu energia, o practică spirituală care vine din  China. Atenția trează și ușoară  poate ghida energia și lumina pe diferite trasee cu  scop terapeutic sau de creștere a nivelului de prezență și conștiență. Atenția trează mai este denumită lumina care vine direct din inima. Pe inspirație și expirație se  aspiră energia curată a universului și se relaxează întregul corp.  

Ramona Venturini, Instructor QiGong si Taiji

Sunetul Viu

 

 

Studiez sunetele și frecvențele de peste 20 de ani. 

Am început cu producție muzicală la vârsta de 16 ani, mai târziu devenind DJ și  organizator de evenimente. În 2009 au apărut dramba, didgeridooul si bolurile  tibetane, devenind astfel colectionar de instrumente muzicale. Din 2010 am  început să combin sunetele cu meditația în scop terapeutic. 

Practicant de arte marțiale și yoga, din adolescență, am intrat in contact cu filosofia,  care m-a îndrumat să studiez căile spirituale, scripturile și metodele antice care  propun cunoașterea și realizarea de Sine.

Preda Cosmin “Omkara” – Sunetul Viu,  concert de sunete vii

 

 

Eu sunt Bia, un om simplu, ca și tine. Profesional sunt instructor certificat 200 hours  Yoga Teacher Training Alliance. 

Sunt curioasă, explorez și mă bucur cum treptat descopăr frumusețea și bucuria de  a lucra cu oamenii. 

Cu multă blândețe și iubire aplicată în fiecare clasă, intenția mea este aceea de a  te încuraja să îți observi emoțiile și gândurile și să te reconectezi cu tine și cu  corpul tău, să observi acel spațiu vast și neexplorat care începe la granița dintre  lumea exterioară și propria ta piele, spațiul în care te conectezi cu libertatea ființei  tale, sunt convinsă că practica de Yoga își va face un loc prețios în viața ta, dacă nu-l are deja. 

Bia Sârghie, Instructor Yoga, inginer, vegetariană, EQ lover

Bia Sarghie

 

 

Iunia Pașca este inițiatoare și organizatoare de cercuri de femei, scriitoare, dar și creatoare de board games (Integration Game).

Iunia are o poveste de viață inițiatică și motivațională (despre care vorbește în cartea “Prin lume, spre mine”), care poate stimula spiritul liber și vibrant al energiei feminine.

Iată ce spune Iunia despre magia cercurilor: “Cercul de femei e cel mai hrănitor spațiu în care m-am aflat vreodată – inimile și sufletele ne sunt scăldate în acceptare, susținere, feminitate, frumusețe, magie”. 

Iunia Pașca, mentor Cercuri de femei, autoare și co-creatoare 

 

 

a

Acum ești mai aproape de oaza ta de relaxare și armonizare cu hrana

Nutriție Conștientă

str. Splaiul General Praporgescu nr. 27

Arad

Romania

+40 755 789 037
mindful.eating.romania@gmail.com