Nutritie Constienta

Activități

Ce Este Nutriția Conștientă?

Nutritie Constienta
“Un concept inovativ, nutriția conștientă înseamnă a face o călătorie dinspre exterior către interior. Iată cum începem această aventură, împreună.”
a Călătoria de armonizare începe cu hrana. Printr -o conștientizare, ne putem hrăni și sufletul. Pentru că hrana este motorul trupului, la fel cum este motorul minții și al sufletului.
a Nutriția conștientă este ceea ce poate aduce echilibru în viața ta prin modalități multiple: de la detoxifiere holistică la diete astrale, Yin&Yang, consiliere într-o tranziție corectă de la o alimentație omnivoră la una vegetariană sau un stil de viață vegan și o introducere pas cu pas în postul terapeutic de lungă durată cu apă.
a Îți ofer o cale sănătoasă înspre alimentația ca unealtă vindecătoare. Ești pregătit, ești pregătită. Altfel nu ai fi aici.

Armonizare cu Hrana

“În calitate de ființă umană, este dreptul tău divin să te răsfeți cu ceea ce mănânci. Să lași alimentele consumate să îți mângâie sufletul este un proces cât se poate de natural care accesat dintr-un loc de conștientizare transformă mâncatul într-o experiență unică de grijă, iubire și prezență!”
Viața evoluează. La fel și viața virtuală, de care putem profita din plin pentru a învăța lucruri noi, accesând resurse valoroase, de oriunde am fi. În anii de formare în taina nutriției conștiente, am înțeles rolul educației în a găsi formula prin care oricare dintre noi putem funcționa în parametrii ideali. 
De la workshop-uri de mindful eating la cursuri despre cum să-ți schimbi complet stilul alimentar, evenimentele de armonizare cu hrana sunt o sursă prețioasă de energie.
Îți mulțumesc că vrei să faci parte din acest proces superb: procesul devenirii.
Activitati educationale

Retreat Yourself

Retreat Yourself
“Omul nu a fost creat pentru a-și transcede dorința de a mânca după placul gustului. Dimpotrivă, el este înzestrat cu o foame nu doar fizică, ci și emoțională și spirituală.“
a Fie că este vorba de câteva zile, o săptămână sau un weekend de relaxarea, retragerile tematice au devenit și în România o sursă valoroasă de inspirație pentru toți cei care simt că pot aduce o schimbare în viața lor și a celorlalți.
a Într-un cadru natural și prietenos cu mediul, înțelegând importanța integrării unui stil de viață sănătos în viața de zi cu zi, retragerile sunt o recomandare călduroasă, de unde pleci nu numai cu un bagaj prețios de cunoștințe de aplicat în viața de zi cu zi, dar și cu o mână de prieteni care îți pot fi alături la nevoie de acum înainte. Clădim o comunitate frumoasă. Împreună.

Activități Educaționale

“Suntem aici pentru a oferi din ceea ce suntem celorlalți și astfel împreună conlucram spre o evoluție la nivel de individ rezultând astfel mese de oameni conștienți de individualitatea lor, dornici să se exprime și să inspire la rândul lor.“
Mai aproape de viitorul educației și mai aproape de comunitatea din care fac parte, prin colaborarea cu mai multe organizații, am reușit să aduc educația în domeniul nutriției mai aproape de elevi. 
Cu o experiență peste cinci ani în organizarea proiectului Ora de Nutriție, alături de Asociația Activ pentru Comunitate, credem că putem schimba lumea în mai bine, pornind de la felul în care ne învățăm copiii să se hrănească. 
Și pentru că îmbunătățirea comportamentului alimentar începe din școală, prin proiectul Nutriție și Mișcare în Aer Liber am învățat copii de la 6 la 12 despre importanța hranei de calitate și a mișcării în viața de zi cu zi.
 Fiecare călătorie începe cu un pas spunea maestrul Yoda. Să pornim la drum. Începe(m)?
Activitati educationale
a

Acum ești mai aproape de oaza ta de relaxare și armonizare cu hrana

Nutriție Conștientă

str. Splaiul General Praporgescu nr. 27

Arad

Romania

+40 755 789 037
mindful.eating.romania@gmail.com