Armonizare cu hrana

Armonizare cu Hrana

“Obiceiurile bune se învață!
Online sau live, avem acces la informație mai ușor ca oricând. Workshopurile de mindful eating sunt despre o alimentație conștientă, în ideea de a readuce atenția ca unealtă de vindecare. De la felul în care percepem actul nutriției, actul de a fi la masă, la a ne aduce atenția în acel spațiu. De la adulmecatul bucatelor la chimia din propriul corp, întregul proces poate deveni o experiență transformativă.
Ideea de mindful eating poate fi o lecție care să rezolve multe probleme emoționale asociate mâncatului compulsiv, a ceea ce se numește acum overeating, probleme cu care omenirea nu s-a prea confruntat până acum sau cel puțin, nu la acest nivel.
Prin aceste workshop-uri îmi propun de fiecare dată să aduc alinare și bucurie prin conștientizare, calm și o stare de bine celor care au sau avut vreodată o relație nesănătoasă cu mâncarea.
În același timp, printr-un workshop de mindful eating îți poți da seama de ce extaz îți poate aduce o atenție cizelată prin care toate simțurile pot fi amplificate într-un cadru atemporal, aici, acum.

 

Nutritie Constienta
a

Acum ești mai aproape de oaza ta de relaxare și armonizare cu hrana

Nutriție Conștientă

str. Splaiul General Praporgescu nr. 27

Arad

Romania

+40 755 789 037
mindful.eating.romania@gmail.com