Despre mine

Adelina Roșu - Nutritionist Holistic

“Am toată convingerea că trăind în conexiune cu propriul corp îi permitem acestuia să ne ghideze. Pentru a trăi cu adevărat această experiență, te invit să ne cunoaștem și să ne bucurăm cu adevărat de hrană, de momentul prezent și de minunea de a fi!”

 

Sunt un om curios și bucuros să fac parte din această aventură numită existență. Am simțit că nu pot învăța stând pe loc. Aveam nevoie să aflu lucruri noi, mai ales explorându-mă pe mine și tot ce are viața să îmi ofere. Și cum puteam face asta mai bine decât accesând drumuri de pelerinaj deja celebre pentru efectul lor terapeutic asupra minții și a corpului. 

Astfel am pornit la drum luând la pas locuri care mi-au lărgit orizonturile și m-au apropiat mai mult de misiunea mea. De la Camino de Santiago, la pelerinajul Shikoku din Japonia am accesat locuri nebănuite din interiorul meu descoperindu-mi conexiunea cu corpul, accesând cele 3 tipuri de hrană: fizică, emoțională și spirituală.

Am învățat că viața poate fi un loc fantastic, de explorat cu toate simțurile. De la minte la suflet, am devenit un călător entuziast prin lume, ajungând la convingerea că trăind în conexiune cu propriul corp îi permitem acestuia să ne ghideze. Astfel, după finalizarea studiilor de nutriționist dietetician mi-am lărgit aria de cunoaștere experențială devenind nutriționist holistic.

Așa a luat naștere conceptul de Nutriție Conștientă, drumul de întoarcere acasă, în corp, cu blândețe, conexiune și iubire de sine. Concept care crește și se dezvoltă clipă de clipă, odată cu mine. 

Te invit să ne cunoaștem și să pășim împreună spre acest loc sublim numit CORP – darul primordial prin care sufletul explorează viața pe acest Pământ, să îl înțelegem și să îl iubim și să îl hrănim conștienți de nevoile lui cele mai subtile. Ești aici și primul pas e deja făcut!

Nutritie Constienta

Energia Feminină - Hrana ca Sursă a Creației

"De-a lungul timpului am învățat cât de strânsă este legătura între relația pe care o avem cu hrana și energia feminină, iubirea și blândețea care există în fiecare dintre noi. ”
a Viața provine din viață. Iar pentru că mama Pământ este sursa a tot ceea ce înseamnă viață aici și acum, ne tragem seva din acest Pământ care ne dă de toate.
a În același fel în care viața este susținută de mama Pământ, feminitatea vine să vindece prin compasiune și iubire.
a De la hrană la gând și de la gând la acțiune, suntem ceea ce consumăm. Totul e să armonizăm hrana cu gândurile și gândurile cu acțiunea. De aceea sunt aici: un liant feminim pentru o viață de care să te bucuri din plin.

Călătoria ca Sursă a Creației

“Fiecare pas pe care îl faci spre tine te apropie mai mult de bucuria acceptării a ceea ce este, loc din care poți renaște în fiecare clipă. Află povestea din spatele ideii de nutriție conștientă.”
Se spune că orice călătorie este inițiatică. Mai ales o călătorie în care te-ai avântat de unul singur, având curiozitatea de a observa tot ceea ce viața îți poate oferi.
De la celebrele pelerinaje sacre la urcarea unui munte înalt, toate aceste călătorii pot fi sursa unei revelații.
De la Camino de Compostella la pelerinajul Shikoku din Japonia și de la practica Hatha Yoga în India, până la scufundări în Egipt, toate au întrupat ceea ce sunt acum: o femeie care se înțelege pe sine, un călător entuziast și un terapeut cu dragoste de oameni. Călătoria mea continuă. De data asta împreună cu tine.
Calator prin lume

Terapeut Holistic

Nutritie Constienta
“Corpul fizic este o dovadă că iubirea e vie în noi, este mijlocul prin care ne bucurăm cu toate simțurile de viața pe acest Pământ!”
a Frumusețea vine din interior iar călătoria presupune transformare. De la exterior înspre interior, marea aventură vorbește despre percepția de sine. Chiar dacă ne putem ajuta corpul prin diferite tehnici, mereu ceea ce vom emana din interior va fi cel mai radiant și profund.
a Drumul m-a purtat și pe mine, de la frumusețea exterioară la cea interioară, de la remodelare corporală la nutriție conștientă, locul unde se produce adevărata transformare pe termen lung.
a Cu timp și respirație conștientă, prin concentrare pe proces și atenție la detalii, am înțeles că aceasta este adevărata cale. Iar cele două logo-urilor vorbesc de la sine. De la sine către sine și de la cum te simți, cum te percepi, la cum se vede din exterior. Nu un mit, ci o formă pură de realitate.
a

Acum ești mai aproape de oaza ta de relaxare și armonizare cu hrana

Nutriție Conștientă

str. Splaiul General Praporgescu nr. 27

Arad

Romania

+40 755 789 037
mindful.eating.romania@gmail.com