Feminitate Nutritie Constienta

Relația cu Hrana

Energia Feminină - Hrana ca Sursă a Creației

Feminitate
Energia creativă vine din forța pe care o emanăm ca ființe umane. Iar noi ne hrănim în mai multe feluri. De la hrană organică pentru trup, la hrană emoțională pentru suflet și hrană spirituală pentru conectare cu sursa, un ghidaj conștient este esențial în integrarea acestor tipuri de hrană. Pentru ca tu să devii varianta ta armonioasă și echilibrată!
a Toate sunt legate, într-o armonie universală la care accedem. Prin energia feminină înțeleg activarea tuturor simțurilor: de la miros la auz, la simțit și empatizat, pentru a restabili în corpul tău un echilibru care să te susțină ca sursă de energie. Noi oamenii avem acces la tot ce ne trebuie pentru a evolua ca ființe complexe. Informația este însă cheia: cum o accesăm, din ce surse, cu ce unelte și foarte important, împreună cu cine alegem să facem această călătorie către un sine fericit pe toate planurile.
a Armonizarea cu hrana trebuie să treacă prin niște etape de purificare, aflate și aprofundate prin călătoriile mele inițiatice pe care le-am făcut din Japonia până în India sau Egipt. Am adunat de peste tot esențialul pentru a contura un plan bine gândit și adaptat nevoilor tale personale. Pentru că aceasta este pasiunea mea: să generez energie frumoasă, care să ne susțină pe noi toți, locuitorii unei planete generoase.
a

Acum ești mai aproape de oaza ta de relaxare și armonizare cu hrana

Nutriție Conștientă

str. Splaiul General Praporgescu nr. 27

Arad

Romania

+40 755 789 037
mindful.eating.romania@gmail.com