Nutriție conștientă

Nutriție Conștientă - Programe adaptate nevoilor tale

“Dacă dorești să pășești într-o călătorie de armonizare cu hrana și cu propriul corp, ai în mine un aliat în cunoștință de cauză, deoarece acel de ce? este locul din care pornim spre echilibru și iubire de sine.“
Prin programe de nutriție conștientă, te invit să-ți liniștești fluctuațiile minții, prin cunoașterea corpului în toate aspectele tale. Cu cât vei afla mai multe despre alchimia procesării mâncării și respectul pe care te invit să-l avem împreună în fața surselor de hrană pe care mama Pământ are să ni le ofere, îți vei accesa o dimensiune nebănuită a sufletului.
În călătoria sptre o nutriție conștientă ne plimbăm dinspre Cer spre Pământ accesând programe de detoxifiere holistică , diete astrale,  în armonie cu feminitatea și cu ciclurile lunii, dietă Yin Yang  pentru echilibru și armonie interioară, putem realiza împreună o tranziție cât mai naturală de la o alimentație omnivoră la o alimentație ovo-lacto-vegetariană sau vegetariană, sau poate chiar raw.
Pornind de la conceptul de hrană ca unealtă vindecătoare, vom accesa atât planul fizic cât și cel psihic și emoțional, devenind tot mai conștienți de minunea de a fi, chiar prin alimentație. Prin introducerea în obiceiuri de nutriție conștientă, programe de introducere și revenire din postul terapeutic cu apă, de lungă durată, vei deveni tot mai în control legat de deciziile pe care le vei face în viață, ele venind dintr-un loc de echilibru și iubire de sine.
Și pentru că doresc să vin în întâmpinarea ta cu toată energia creatoare, sunt un sprijn pentru tine prin programe flexibile, menținute vii și  adaptate cu drag nevoilor tale. În fiecare călătorie inițiatică ai nevoie de un imbold de început. În acest început îți pot fi alături, la fel cum te pot asista în frumosul proces al devenirii.
Nutritie Constienta
a

Acum ești mai aproape de oaza ta de relaxare și armonizare cu hrana

Nutriție Conștientă

str. Splaiul General Praporgescu nr. 27

Arad

Romania

+40 755 789 037
mindful.eating.romania@gmail.com