Retreat yourself

Retreat yourself

Retreat Yourself

“Omul nu a fost creat pentru a-și transcede dorința de a mânca după placul gustului. Dimpotrivă, el este înzestrat cu o foame nu doar fizică, ci și emoțională și spirituală.“
Pentru că știm cât poate fi de dificil acest drum de transformare, dinspre exterior către interior, te susținem prin retreat-urile pe care le organizăm în tot felul de locații superbe, unde suntem ca acasă și unde te invităm și pe tine să te simți parte dintr-o mare familie.
Susținerea în procesul transformativ dintr-un retreat este imensă. Energia comună te va face să fii mai puternic și mai hotărât în a-ți schimba stilul de viață și în a accesa bucuria de a fi complet, integrat într-un proces de care să te bucuri pe deplin. În aceste locații cunoaștem sursa: de la gazdele cu energia lor frumoasă, până la cei care își oferă produsele care cresc în grădinile lor magice, la mediul nepoluat în care să ne putem desfășura în tihnă activitățile care vor fi la fel de holistice ca întregul proces.
De la tehnici de Yoga la meditație și masaj, nutriția conștientă presupune integrarea întregului. Iar în aceste retreat-uri îți propunem tot ce am învățat că e mai benefic pentru minte și trup: lume cu intenții bune, mâncare organică, gazde primitoare, instructori de yoga și de meditație dintre cei mai buni din țară și toată atmosfera de care ai nevoie pentru a alege un drum pe care să vrei să mergi de acum înainte
Pentru programul viitoarelor Retreats, iată AICI  mai multe informații. Pentru că drumul începe cu un prim pas. Te așteptăm cu drag și bucurie să ni te alături în visul nostru de a clădi o comunitate frumoasă și unită.
Retreat Yourself
a

Acum ești mai aproape de oaza ta de relaxare și armonizare cu hrana

Nutriție Conștientă

str. Splaiul General Praporgescu nr. 27

Arad

Romania

+40 755 789 037
mindful.eating.romania@gmail.com