Calator prin lume

Călător prin lume

Călător Prin Lume

Sunt aici și acum, pe acest drum al nutriției conștiente și datorită călătoriilor inițiatice pe care le-am luat la pas în ultimii trei ani.
Am simțit că nu pot învăța stând pe loc. Aveam nevoie să aflu lucruri noi, mai ales explorându-mă pe mine. Și cum puteam face asta mai bine decât accesând drumuri de pelerinaj deja celebre pentru efectul lor terapeutic asupra minții și corpului. 
Și pentru că aceste călătorii sunt de natură spirituală, ceea ce am învățat în pelerinajul Shikoku din Japonia sau în Camino de Compostela a fost despre mine, la fel cum tot ce am învățat în India am învățat stând printre oameni pe stradă și în temple, dar mai ales în piețe, contopindu-mă cu mulțimea. 
În India am perceput puterea credinței ca niciunde altundeva, am savurat arome, condimente, culori, am văzut prima plantație de ceai care m-am inspirat sa creez evenimente despre ceai, despre condimente și despre însemnătatea lor în procesul nostru spiritual. 
În aceeași măsură, scufundările în Marea Chinei de Sud și în Egipt m-au adus mai aproape de înțelegerea lumii interioare ca produs al observării. Dar să le luăm pe rând. În primul rând, am început cu ceva despre care vorbea mai multă lume cu preocupări spirituale: Camino de Santiago sau Calea Sfântului Iacob. 
Aceasta este deja o rețea de căi ale pelerinilor sau pelerinaje care duc la altarul apostolului Sfântul Iacob cel Mare din catedrala din Santiago de Compostela, Galicia în nord-vestul Spaniei, unde tradiția spune că rămășițele sfinților sunt îngropate acolo. 
Mulți dintre călătorii își urmează traseele ca o formă de cale spirituală sau de retragere pentru creșterea lor spirituală. Cam asta am făcut și eu. Doar că eu doream să aflu despre mine prin alimentație și conștientizare a respirației, cu fiecare pas și cu fiecare popas la masă. 
Acolo am învățat despre anduranță și oboseală, despre împărtășirea bucatelor cu ceilalți, prin iubirea de natură și de oameni.
Calator prin lume
Calator prin lume

Îmi amintesc cu recunoștință momentul în care conceptul de nutriție conștientă a venit să stea cu mine la masă.

Un călător prin lume care își dorește acces la spiritualitate, va trece la un moment dat în pelerinajele sale prin mama India.

Transformarea percepției, de la forma brută la forma spirituală s-a concretizat într-un pelerinaj cu totul deosebit într-o insulă frumoasă din Japonia.

Pelerinajele de-a lungul coastelor mărilor și oceanelor au fost completate de explorarea apelor, a vieții submarine.

a

Acum ești mai aproape de oaza ta de relaxare și armonizare cu hrana

Nutriție Conștientă

str. Splaiul General Praporgescu nr. 27

Arad

Romania

+40 755 789 037
mindful.eating.romania@gmail.com