Terapeut Holistic

Terapeut Holistic

Terapeut Holistic

Terapeut Holistic
În filosofie termenul holistic înseamnă credința că părțile a ceva sunt intim interconectate și explicabile numai prin referire la întreg.
Ceea ce se traduce în medicina cu tratarea unei persoane, luând în considerare factorii mentali și sociali, mai degrabă decât doar simptomele unei boli. Ceea ce m-a motivat să înțeleg importanța tranziției de la tehnicile de wellness care se concentrează pe aspectul exterior al stării de bine la vindecarea sistemului de la sursă. Și care este cea mai importantă sursă pe acest Pământ? Hrana.
Ne bucurăm de viață în primul rând prin simțuri, iar când ele sunt bruiate, e greu să ne bucurăm de ceea ce ne poate oferi Pământul, din toate resursele sale. Cu toate acestea, tranziția de la o lume dominată de imagine la o lume profundă nu se face de pe o zi pe alta.
Avem nevoie de susținere și de înțelegere, așa cum avem nevoie hrană și aer. Și drumul meu, ca și drumul logo-ului Nutriție conștientă am cunoscut transformări. Dacă în 2008 imaginea femeii de la ceva exuberant a trecut mai apoi la o reprezentare a introspecției bazată în primul rând pe o alimentație customizată, deoarece prezentul reflectă o înțelepciune acumulată în timp.
De la management de centre sportive și spa la ființă mult mai așezată și concentrată pe procesele interne, și logo-ul, ca și mine, a trecut prin mai multe etape. Ieșirile din cotidian spre a descoperi diversitatea lumii în care trăim m-au ajutat, de asemenea, să-mi găsesc o cale de exprimare care să exprime pe deplin ce am înțeles că înseamnă holistic: hrana ca energie spirituală, frumusețea interioară ca rezultat al explorării de sine și blândețea ca formă de expresie a divinității pe care am accesat-o prin cunoașterea întregului.
Și toate astea, trecând prin cărări bătute la pas, de la pelerinajul Shikoku în care timp de 60 de zile am umblat pe jos zeci de kilometri urmărind să-mi mențin stilul de alimentație vegetarian, ceea ce nu e deloc facil în cultura japoneză, până la ruta vegetariană a pelerinajului Camino de Santiago în care am avut un moment de adâncă conștientizare a partajării mâncării, alături de ceilalți, la o masă mare. Suntem o mare familie. La un moment dat vom conștientiza și asta. De aceea sunt aici, pentru a te ajuta să îți înțelegi puterea de vindecare prin nutriție. Pentru că recunoștința față de trup este o manifestare a iubirii. Te invit să explorăm această dimensiune a vieții spirituale împreună!
a

Acum ești mai aproape de oaza ta de relaxare și armonizare cu hrana

Nutriție Conștientă

str. Splaiul General Praporgescu nr. 27

Arad

Romania

+40 755 789 037
mindful.eating.romania@gmail.com