Nutritie Constienta

Programe educaționale

Programe Educaționale

“Cred în educație ca motor al schimbării dintr-un regim alimentar nesănătos atât fizic cât și spiritual. Și de asemenea cred în capacitatea de înțelegere a tinerilor care se află într-un real pericol din cauza tulburărillor de greutate tot mai frecvente care pot apărea la orice vârstă.“
Studiile de specialitate arată că obezitatea apărută în copilărie și menținută la vârstă adultă este mai greu de tratat decât cea apărută la maturitate. De aceea, pentru a putea clădi o generație sănătoasă, trebuie să ghidăm copii să învețe de mici că deprinderea unor obiceiuri sănătoase sunt un pașaport pentru o viață echilibrată.
În ultimii ani, în statele europene dezvoltate s-a constatat o dublare a incidenței de obezitate în rândul tinerilor. De aceea, împreună cu Asociația Activ pentru Comunitate dorim să ajutăm copii să învețe, să-și cultive compasiunea și să-și crească anduranța în timp ce construiesc comunități mai sigure și mai deschise. Printr-o educație non-formală, cu suport fizic și digital, îi putem sprijini pe tineri în procesul de dezvoltării personale și spirituale integrate.
Prin Ora de Nutriție, un proiect bianual care dăinuie în timp, am simțit că pot reda comunității un cadou binemeritat în clădirea unui viitor mai frumos și mai integrativ. De asemenea, prin școala de vară Nutriție și Mișcare în Aer Liber, dedicată copiilor între 6-12 ani, am încercat să readuc copiilor și preadolescenților plăcerea de a se simți liberi în propriul corp, învățând să se alimenteze sănătos cu drag pentru natură  și conștienți de simțurile lor.
Prin conferințe, compendii, seria de cărți Nutritie pentru TINEri,  și alte proiecte pentru îmbunătățirea comportamentului alimentar în rândul comunității din care fac parte, simt că rolul meu de mediator între educație și o nutriție conștientă este în continuă ascensiune
Din dragoste pentru bine, din dragoste pentru Tine, cel reinventat.
Să începem călătoria către Sine!
Împreună...
Activitati Educationale
a

Acum ești mai aproape de oaza ta de relaxare și armonizare cu hrana

Nutriție Conștientă

str. Splaiul General Praporgescu nr. 27

Arad

Romania

+40 755 789 037
mindful.eating.romania@gmail.com