webinar-gratuit-retreat-relatii-constiente-25-august-2021
Webinar Relatii constiente, 25 august 2021

Om minunat, vino să ne cunoști! 

🎙 LIVE TALK, M𝑖𝑒𝑟𝑐𝑢𝑟𝑖 25 𝑎𝑢𝑔𝑢𝑠𝑡, 𝑜𝑟𝑎 20:00
 
 
Te invit la un webinar live în care ne vei cunoaște pe noi, o parte din facilitatorii care vom fi în Retreat-ul RELAȚII CONȘTIENTE din 9-12 septembrie.
 
Vom aborda pe scurt temele pe care fiecare le va aduce în retreat, precum:
 
✨  Arhetipurile pe care le adoptăm în viața noastră, conștient sau inconștient și cauzele rezultatelor din viața noastră ~ cu Alfred Iacob, lector Arhetipuri
 
✨  Analiza fizionomică. Cum se face și ce beneficii are. ~ cu Mara Ungurean, interpretarea fizionomiei, portretist
 
✨  Beneficiile terapiilor Spa și ce tipuri de ceremonii pe uleiuri, rășini și elixire creează ~ Octavian Bernard Antalute, terapeut Spa
 
✨  Magia muzicii, terapie pentru suflet ~ cu Mihaela Ișpan, artist liric și solistă la Opera Națională Română din București
 
✨  Cum să te deconectezi de rutina zilnică, pentru a te cunoaște mai profund și a deveni mai conștient de tine pe de-a-ntregul ~ cu Merakina, instructor yoga
 
și, după cum știi bine, tema mea preferată,
 
✨ Hrana noastră zilnică ~ fizică, emoțională și spirituală ~ cu mine, Adelina Roșu, nutriționist holistic.
 

Cum participi la întâlnirea de miercuri?  

Tot ce trebuie să faci este
🔷  să te înscrii la eveniment aici, sau
🔷  cu un email la adresa adelina@nutritieconstienta.ro
🔷  și să ai descărcată aplicația Zoom pe desktop, tabletă sau telefonul mobil prin care te conectezi. 
 
Vei primi pe email link-ul de participare.
 
🎙 Vom transmite și LIVE pe pagina de Facebook, Nutriție Conștientă. 
 
Dragă Om, care îți dorești să explorezi mai mult fiecare temă de mai sus, te așteptăm cu drag!

Și acum invitația mea este să descoperi mai multe despre oamenii  care îți vor oferi din energia și pasiunea lor: Sunt un om curios și bucuros să fac parte din aceasta aventură numită existență.  Am învățat că viața poate fi un loc fantastic, de explorat cu toate simțurile. 

Astfel am dus misiunea de nutritionist dietetician la nivelul de terapeut holistic, din  dorința de a împărtăși cu tine concluzia la care am ajuns după toate călătoriile  inițiatice și explorările prin intermediul simțurilor. 

Pentru a trăi cu adevărat această experiență, te invit să ne cunoaștem și să ne  bucurăm cu adevărat de tipurile de hrană pe care le accesăm zilnic, de  momentul prezent și de minunea de a fi! 

Te invit la schimbare, la conștientizare, la conectare. Ești aici și îți mulțumesc. 

Adelina Roșu, Nutriționist Holistic

Muzica este pentru mine o profesie, dar mai ales o pasiune aferentă unei vocații.  

Am bucuria de a fi solist la Opera Națională Română din București de 15 ani, timp  în care am colaborat cu cele mai deosebite case de Opera și filarmonici din multe  colțuri ale lumii. Această experiență m-a adus tot mai aproape de sufletul și inima  mea, căci magia muzicii m-a cuprins și m-a călăuzit în a mă descoperi în moduri în  care acum simt să ofer mai departe această terapie prin magia muzicii.

 

MUZICA este arta care, prin combinarea sunetelor într-un mod armonios,  emoționează oamenii în mod pozitiv. Ea exprimă idei și sentimente, conectând oamenii care o asculta  între ei și reconectând ființa umană cu ea însăși.  

Adesea, chiar natura se destăinuie omului într-un mod aproape miraculos, prin  MUZICA stelelor, a apelor, a vântului, a păsărilor, întărind, parca, odată în plus, legătura  nevăzută dintre toate elementele creației.  

Aceasta arta, ca expresie personală sau colectivă, poate îndemna omul la  meditație sau la  acțiune. Dar oceanul de gânduri pe care-l provoacă nu este lesne de străbătut. Și  atunci, omul cânta. Mai înțeles, ori mai puțin înțeles.  

Si eu cânt. Atunci când nu reușesc să exprim suficient de clar prin cuvinte ceea ce  simt, pentru că este prea mult sau prea complicat, MUZICA este tălmaciul fidel care  comunică la exterior ceea ce se întâmplă la interior.  

Tot MUZICA este și terapie pentru suflet și pentru trup. Cercetările științifice au  demonstrat că  muzica baroca, de exemplu, influențează amplitudinea și frecvența undelor  cerebrale, reglează pulsul și tensiunea arterială, calmează respirația și ajută la  relaxare.  

Pentru că MUZICA s-a născut odată cu Universul, vă invit să ascultăm împreună muzica într-un  mod conștient pentru a ne hrăni sufletele cu puterile ei divine.  

Mihaela Işpan, Artist liric

Am început să practic Yoga în 2017 și a fost dragoste la prima practicare. În 2019  am fost în Rishikesh – India, capitala mondială yoga, pentru a studia mai profund  aceasta practică milenară, la Vedansha Institute of Vedic Science and Alternative  Medicine (certificat Yoga Alliance). De atunci practic sistematic Hatha Yoga,  împreună cu doritori și entuziaști, atât fizic, cât și online.   

Acest retreat este o invitație de a-ți oferi spațiu și timp pentru a te deconecta de  rutina zilnică, pentru a te cunoaște mai profund și a deveni mai conștient de tine pe  de-a-ntregul. 

Prin practică devenim mai conștienți de ceea ce facem, simțim și gândim clipă de  clipă, de cum respiram, de care ne sunt limitările de orice fel în momentul prezent și  mai ales de cum răspunde corpul nostru la aceste mișcări antice.

În general în practica yoga, nu este despre cum “arată” o asana / postura, ci despre  cum ne simțim, cum ne percepem corpul și despre cum ne sincronizam respirația  cu mișcările, abandonându-ne în acel flow numit Vinyāsa. 

Mai ales la început, această conștientizare poate fi parțială sau vagă, însă pe  măsură ce capacitatea de conștientizare crește, ajungem să pătrundem pe niveluri  din ce în ce mai subtile ale cunoașterii propriei ființe și implicit a celor din jur. 

Vă aștept cu mare drag să practicăm împreună Yoga și să facem drumeții, într-un  cadru minunat, în mijlocul naturii. 

Namaste, 

Merakina, Instructor Yoga 

Din copilărie am fost atras de latura funcționalității lucrurilor. Apropiindu-mă de  latura spirituală a vieții am descoperit răspunsuri la întrebările mele. Sunt peste  douăzeci de ani de când studiez aspectele cauzale ale vieții și am acumulat  informații care astăzi așteaptă sa fie împărtășite cu oricine dorește să înțeleagă cum funcționează tot ceea ce ne înconjoară și mai ales DE CE?

În contextul unei vieți în care observam cum unora le merge bine, altora nu, unii se  îmbolnăvesc, alții nu, am constatat că am primit la naștere un instrument de lucru  (corpul uman), dar nu am primit și instrucțiunile de folosire ale lui, iar cei desemnați  să ne ajute în acest sens (părinții noștri), au făcut ce au știut mai bine, rămânând  fiecăruia sarcina de a se descurca pe cont propriu. 

Despre aceste lucruri vom vorbi și despre multe altele în limita timpului disponibil,  dar vă promit că cercetarea în acest domeniu vă va fi mult ușurată prin rezumatul  studiilor mele din acești ani.

Alfred Iacob, Lector Arhetipuri

Sunt Mara, studentă și pasionată de arta și chipul uman. Studiez la University of  the arts London in anul 2 la secția art direction și sunt parte din Academia Popa’s  de caricatură. Îmi place sa mă informez pe diferite subiecte și să formez relații între mai multe domenii. Sunt de părere că omul are un potențial imens care poate fi dezvăluit atunci când apare curiozitatea de a se cunoaște pe sine dar și de a  cunoaste mediul înconjurător și celelalte persoane.  

Beneficiile unei analize fizionomice (face reading): 

Într-o analiză facială îți este explicată personalitatea și temperamentul pe baza unei  științe care datează de mai mult de 4000 de ani, folosite în principal în zona  Europei și în anumite părți din nordul Africii și a Orientului Mijlociu. Această știință a  existat în toate popoarele pământului (cu mici diferențe culturale). Având niște  noțiuni echilibrate dar și multă atenție la trăsăturile unei persoane, se pot  concluziona adevăruri atât despre trecutul, prezentul cât chiar și despre viitorul  acesteia.  

O analiza de acest tip te va face să te înțelegi pe tine mai mult, îți va da  coordonatele pentru călătoria ta de autocunoastere și te va ajuta să conștientizezi  și ce ți-ai dori să îmbunătățești la tine + modalitatea cea mai ușoară și naturală ție  de a face acele modificări. 

Trăsăturile analizate sunt: forma feței și profilul feței, forma capului și a corpului în  relație cu fața și trăsăturile organelor de simț/comunicare (ochi, gura, nas, urechi,  sprâncene, piele). 

Relațiile conștiente se realizează atunci când îți conștientizezi propriile acțiuni care au ajuns să ți se înscrie pe față de la felul în care ne-am născut, ce am moștenit și  care sunt tendințele noastre, până la relaționarea cu noi și cu ceilalți.

Mara Ungurean, Interpretarea fizionomiei, portretist 

Am descoperit această lume magică în 2007 și am rămas în domeniu până în  prezent. Bazele masajului și ale anatomiei umane le-am deprins absolvind  universitatea EFS- Kinetoterapie și Motricitate Specială.

În aproape 15 ani de practică, dintre care, ultimii 5 ani petrecuți în jurul lumii, am  avut posibilitatea de a cunoaște și lucra cu diferiți oameni minunați din domeniu. 

Din 2019 am luat decizia de a mă întoarce acasă să pun în practică tot ce am  învățat, iar în ultimul an am avut ocazia să descopăr un set vast de elixire magice și  rășini cu grad terapeutic și ceremonial (tămâie, copal, smirnă, benzoina, etc) 

Elixirele sunt produse alchimice, special create pentru chakre (centri energetici),  zodii, elemente și planete, produse unice pe piață, iar rășinile sunt importuri  speciale din Damar, Yemen, Oman, India și Somalia. 

Folosind aceste elemente, am simțit nevoia să creez o terapie completă pentru  întreagă ființă unde intenția, gândul și fapta să cânte la unison. Nu am ignorat  faptul că suntem mai mult decât oameni, suntem energie pură, vibrație și un  zumzet viu de emoții, care ne definesc și pe care doresc să le armonizez prin  elixere de chakre, mantre invocate și sunete de boluri tibetane. 

Terapia pe care o propun este ca o călătorie. Unică și individuală pentru fiecare  persoană în parte. Dacă îți dorești această călătorie te aștept cu drag! 

Octavian Bernard Antalute, Terapeut Spa și maestru de ceremonii pe uleiuri, rășini și elixire.

a

Acum ești mai aproape de oaza ta de relaxare și armonizare cu hrana

Nutriție Conștientă

str. Splaiul General Praporgescu nr. 27

Arad

Romania

+40 755 789 037
mindful.eating.romania@gmail.com